• “Dommelhoef” Eindhoven

  FLOOW was te gast bij kenniscentrum Dommelhoef te Eindhoven, i.v.m. de officiële opening van een afasiecentrum voor regio zuid oost Nederland. Het enthousiaste trio bestaande uit een bassist, pianist en violiste die tevens de zang voor haar rekening neemt, heeft een mooie klankkleur en brengt de achtergrondmuziek met veel flair. De jazz paste erg goed in het programma van het minisymposium en de daarop volgende receptie. Ze voelden de sfeer goed aan pasten hun optreden daarop aan.

  Ze zijn profesioneel, enthousiast en betrokken!

   

  Marti Hölscher namens Dommelhoef

 • Tredin B.V. Uithoorn

  Het was erg prettig om samen te werken met trio FLOOW. Zij verzorgden de muziek tijdens ons 10 jarig jubileum met veel stijl en waren flexibel, terwijl wij genoten van een smakelijk  diner. Het kwam zeer vakkundig over wat ze brachten waarbij me opviel dat er veel aandacht aan presentatie/kleding besteed was. Een absolute aanrader!

  Anneke Valentijn  namens  Tredin B.V.

 • S.O.M.T. te Amersfoort

  “Het bureau Musique Acoustique adviseerde ons om het trio “Floow” de muziek te laten verzorgen tijdens de diploma uitreiking van de Masteropleiding bij SOMT. Floow heeft een voortreffelijke sfeer weten te creëren met hun afwisselende muziekstijlen. We vonden het een verfrissend optreden. Leuk dat ze zoveel verschillende instrumenten bespelen!”

  Algemeen Directeur M. Smeets

 • “De fazanterie” Ulvenhout

  Hierbij onze reaktie op het optreden van FLOOW  in “De Fazanterie” te Ulvenhout.
  “Muziek op de achtergrond, als iemand wil luisteren maar ook aangenaam is tijdens ons dinér”, dat was de vraag bij ons 40 jarig getrouwd zijn.
  FLOOW deed het. Het was mooi weer dus iedereen zat buiten, maar zij speelden ons stilletjes naar binnen. Eenmaal binnen was de stemming zeer aangenaam. Zij speelden enthousiast goede muziek en voegden zich naar de sfeer van het feest. Eigenlijk vakbewuste deelnemers aan ons feest. Genoemd door velen van de honderd feestgangers. Goed om naar te luisteren, te kijken en in op te gaan. Zij mogen terugkomen! Een aanrader dus…..

  Ad Mol en Anneke Kuitems